CÉGISMERTETŐ


Szeretnénk néhány szóban bemutatni vállalkozásunkat:

A vállalkozás neve:
KOKAKER Kft

Székhelye:
4220 Hajdúböszörmény, Külső-Dorogi u. 7.

Adószám: 26214564-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-029382

Az elmúlt évek folyamán a korábbi lakossági szolgáltatási cél módosult, ugyanis időközben a cég jócskán kinőtte azt. A tevékenységi kör fokozatosan, leginkább a megváltozott piaci helyzetnek köszönhetően áttevődött az ipar területére, ezen belül a gépészeti hőszigetelés és fém-lemezburkolásra.

A bevállalt munkák nagysága szükségessé tette a létszámfejlesztést, amely az elmúlt években elérte a 20 fő alkalmazotti létszámot. Többmilliós projektek kivitelezésekor további minősített alvállalkozókat is bevonunk így a teljes létszám akár 40 főt is kitehet.

Erre a tevékenységre az ipar minden területén szükség van, a feldolgozó ipartól (élelmiszer, vegyipar, gyógyszer) a kőolaj feldolgozáson át a kazánházakig (kórházak, iskolák). Cégünk jó hírnevének köszönhetően ( gyors, pontos munka, megfelelő árak) az elnyert munkák száma folyamatosan nő.

A 2010-es és 2012-es évben további raktárfelületek építésével bővítettük telephelyünket. Ennek köszönhetően a gépészeti hőszigetelő anyagok széles választéka megtalálható, elősegítve ezáltal a szinte azonnali munkakezdést.

Európai Uniós pályázatokat, valamint saját erőforrásainkat felhasználva folyamatosan fejlesztjük a gépparkunkat. Az elmúlt években ezen beruházások összértéke elérte az 50.000.000 forintot.


Széchenyi 2020